Порівняйте частку виробництва електроенергії різними типами електростанцій в країнах світу та Україні

21 Дек 2019 в 19:48
172 +1
1
Ответы
1

У світі частка виробництва електроенергії різними типами електростанцій варіюється в залежності від регіону. Загалом, найпоширенішими джерелами виробництва електроенергії є теплові електростанції, атомні електростанції, гідроелектростанції та вітрові та сонячні електростанції.

У більшості розвинених країн, таких як США, Канада, Японія, Німеччина, частка атомних електростанцій у виробництві електроенергії є досить великою. Також в цих країнах велику роль відіграють вітрові та сонячні електростанції.

У країнах з багатими природними ресурсами, наприклад, Швеція, Норвегія, Канада, гідроелектростанції є основним джерелом виробництва електроенергії.

Україна також має свої особливості в енергетичній сфері. Наразі найбільш поширеними джерелами виробництва електроенергії в Україні є теплові електростанції, які працюють на вугіллі та природному газі. Також важливу роль в енергетичній системі України відіграють атомні електростанції.

За останні роки в Україні набули популярності вітрові та сонячні електростанції, а також використання біомаси та геотермальних джерел енергії.

Отже, різноманітність джерел виробництва електроенергії у країнах світу та в Україні відображається в різниці часток їх внеску в загальне виробництво електроенергії.

18 Апр в 23:13
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 84 260 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир