Центри автомобільної промисловості країни, які сформувалися за радянських часів, – Запоріжжя, Кременчук, Львів, Луцьк. В незалежній Україні з’явилися Чернігів, Бориспіль, Черкаси, Соломонове. Як, на вашу думку, змінюються з часом пріоритетні чинники розміщення галузі?

25 Мар 2020 в 19:44
135 +1
1
Ответы
1

З часом пріоритетні чинники розміщення автомобільної промисловості можуть змінюватися відповідно до розвитку технологій, ринкових умов і геополітичної ситуації. Наприклад, з розвитком електричних автомобілів можуть з’являтися нові центри виробництва у місцях, де є доступ до відновлювальних джерел енергії, або де є розвинена інфраструктура для виробництва батарей.

Також важливою ролью може відігравати доступність робочої сили, наявність кваліфікованих кадрів, наявність інвестицій та дотацій від уряду, розміщення виробничих підприємств та постачальників, а також ринкові можливості і попит на продукцію.

Отже, зміни в пріоритетних чинниках розміщення автомобільної промисловості залежать від багатьох факторів і можуть відбуватися в різний спосіб з розвитком галузі та суспільства в цілому.

18 Апр в 15:32
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 84 622 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир